citáty

"LET IT FLOW!"

"Nechme se nést na vlně jógy..."

"Practice, practice, practice, practice..."
Sri K. Pattabhi Jois

pondelok 28. januára 2013

Ramena


Ramena

Workshop Cesta k zdravej chrbtici: RAMENA bude zaměřen na napojení horních končetin na tělo a uvolnění napětí horní části páteře.

http://clankyojoge.blogspot.sk/2012/12/cesta-k-zdravej-chrbtici-ramena.html

V čem je tato oblast významná? Napadá mě příměr bájného titána Atlase držícího na svých ramenou celý svět. Stejně tak i my často neseme veliká břemena. A nejedná se jen o břemena fyzická. Oblast ramen a paží souvisí s uchopováním, s naším postojem těla, emočním prožíváním a DÝCHÁNÍM. To vše ovlivňuje naše postoje k nám samým a okolnímu světu.

Během workshopu se staneme průzkumníky našeho vlastního těla a bytí a budeme objevovat skryté poklady naší tělesnosti. Stojí za zmínku, že z pohledu jógové tradice je tato oblast spojena se čtvrtou a pátou čakrou. Oblastmi, ve kterých sídlí centrem našeho Já a naší vůle.

Během workshopu si vysvětlíme a vyzkoušíme, jak nejefektivněji fungují naše paže ve vztahu k tělu. Cílem workshopu je objevit nové možnosti těla centralizováním paží a zvýšit tak efektivitu postavení páteře skrze jednoduché pohyby.

Jste zváni prožít a procítit tato snadná, leč velmi efektivní cvičení a jejich hluboký účinek. Cílem workshopu je přenesení si nových poznatků a prožitků nejen do jógových cvičení, ale zejména do běžného života.

http://clankyojoge.blogspot.sk/2012/12/cesta-k-zdravej-chrbtici-ramena.html

Těším se na Vás

Hari Óm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára